Nieuwe Way of Life Magazine mét winactie

placeholder

Nieuwe Way of Life Magazine mét winactie

In het het nummer IMPACT zit een winactie waarmee je een jonge mantelzorger een genietmoment kunt bezorgen

Iedereen wil graag een voetafdruk achterlaten in deze wereld en in het leven van anderen. Jezelf ontwikkelen is belangrijk maar als je daar geen impact mee hebt in het leven van een ander dan is het niet zoveel waard. Het nieuwe Way of Life Magazine heeft het thema ‘Impact’ gekregen. Omdat we merken in de media maar ook in gesprekken met jongeren dat dit best een thema is. We willen van waarde zijn en het leven moet waarde toevoegen aan ons leven.

Wat staat er in het nieuwe magazine

In het nieuwe magazine kan je een artikel lezen van een loopbaancoach die met beide benen midden tussen de jongeren staat. Hij is namelijk ook werkzaam als docent. Hij beschrijft hoe je tot een studie- en beroepskeuze kan komen. Door bij jezelf de gaven en talenten te herkennen die jou gegeven zijn, kan God impact hebben in jouw leven en in het leven van anderen.

Je kan ook lezen over de impact die een niertransplantatie op het leven van Jeroen had, over een jonge vrijwilliger die in het zwembad waarde toevoegd aan het leven van een kleine jongen.

Verder ook het indrukwekkende nieuws over de 13-jarige Stella die tot prostitutie werd aangezet. Zo’n fout voorbeeld over de impact die we kunnen hebben in elkaars leven. En natuurlijk nog veel meer: een column, een verhaal over een jonge vrijwilliger enz.  Op een smartphone is Way of Life Magazine wat lastig te lezen. Onderin het scherm zitten de knoppen waarmee je naar de volgende pagina kunt gaan.

Winactie

Eén op de vier jongeren is mantelzorger. Wij willen graag één van die jongens of meiden verrassen met een bon van Brownies en downieS.  Ken jij een jonge mantelzorger die je wel een genietmoment gunt? Vul dan het formulier in dat je kan vinden via deze pagina en doe mee met deze actie. Wie weet zit jij straks heerlijk aan de thee met degene die je hebt opgegeven. Kijk hier hoe je mee kan doen (het is heeeel simpel).

Uitdaging

We wensen jou een zomer met Impact! Wie weet wil jij de uitdaging ook aangaan en wil je proberen om echt impact te hebben in het leven van een ander tijdens deze zomer. Niet alleen aan jezelf denken en aan de rust die je zo hard verdiend hebt. Misschien ben jij van impact op iemand die geen mogelijkheden heeft om op vakantie te gaan? Of ben jij degene die het gras gaat maaien bij de overbuurvrouw nu haar kleinzoon met vakantie is? Hier nog wat ideeën. En we horen graag van je! Schrijf er maar een verhaal over voor in het volgende magazine.

En roept iets in het magazine veel bij je op. Dan ben je van harte welkom om bij onze advieslijn. Je kan bellen en chatten met één van onze medewerkers. Maar je mag ook een mail sturen naar jongeren@npvzorg.nl

 

Lees onze pagina over seksualiteit!

Vraag een workshop of lezing aan!