headerbeeld

Word lid

Steun Way of Life en word lid!

Bedankt voor je interesse in Way of Life en in de NPV. We willen jou graag als lid verwelkomen. Voor een heel klein bedrag per maand maak je het mogelijk dat steeds meer jongeren voorlichting kunnen krijgen over anticonceptie, orgaandonatie bijvoorbeeld. Wil jij lid worden van Way of life?

Tarieven
Ons lidmaatschap kent twee tarieven. Jongeren tot 25 jaar worden lid van Way of Life voor € 12,50 per jaar. Vanaf 25 betaal je € 17,50 en wordt je lid van de NPV. (en lees je natuurlijk nog lekker met ons mee). Jongeren tot 25 jaar kunnen lid worden van Way of Life.

Als een ander persoon op hetzelfde adres al lid is van de NPV, betaal je ook € 12,50 per jaar. Daarnaast vergoedt een aantal zorgverzekeraars (een deel) van het lidmaatschapsgeld van de NPV/Way of life. Lees hier welke verzekeraars een lidmaatschap vergoeden.

Ledenvoordeel
Als lid ontvangt je vier keer per jaar ons ledenmagazine ZORG. Daarnaast profiteer je van tal van ledenvoordelen.  Zo krijg je bijvoorbeeld korting op uw zorgverzekering bij Pro Life.
Bekijk de ledenvoordelen»

ANBI
De NPV  is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Contributie en eventuele giften aan de NPV zijn mogelijk aftrekbaar van de belasting.

Hoe gaat de NPV (en Way of Life) om met mijn persoonsgegevens?
De persoonsgegevens die wij van jou vragen, worden zorgvuldig geregistreerd in een ledenbestand en alleen verwerkt voor doeleinden die passen bij het lidmaatschap van de NPV en Way of Life. Lees hierde privacyverklaring van de NPV.  Door het invullen van onderstaand formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de doeleinden die in de verklaring worden genoemd.

LET OP! Als je de NPV machtigt de contributie af te schrijven van uw rekening, moet je na het invullen van het digitale formulier nog het machtigingsformulier invullen dat je per e-mail krijgt toegestuurd.

Ja, ik word lid van de NPV

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht